Automatische herinnering offerte

Verstuur automatische een herinnering van een openstaande offerte naar je klant.

Herinneringen offerte

Stel automatische herinneringen bij de offerte die je verstuurt naar je klanten. 

Met automatische herinneringen maak je het jezelf makkelijk. Je klant (aanvrager) ontvangt een nette en gepersonaliseerde herinnering direct uit je software. 

 

Zelfs als je niet je computer aan hebt gaan de automatische herinnering er toch uit. Je hoeft niks toe te voegen als bijlage aan outlook of een ander e-mailprogramma. De software regelt op de achtergrond het precies zoals jij wilt.

Verstuur offerte herinnering - aapsoftware

Herinnering offerte aantal dagen vooraf

Herinneringen van offertes kan je ook al versturen voordat deze echt afloopt. Zo geef je nog even een vriendelijke en persoonlijke herinnering aan de offerte waar jij zo je best voor hebt gedaan. 

Uiteraard geheel automatisch zonder dat je hiervoor iets hoeft te doen. Het systeem maakt een e-mail en zet daarboven de naam van de klant samen met de tekst die jij hebt ingesteld. 

Herinnering offerte aantal dagen na afloop

Verstuur eventueel ook op de dag van afloop of enkele dagen na afloop ook nog een herinnering. Zo kan je bij iemand je offerte nogmaals onder de aandacht brengen. Krijg je dan nog geen reactie, dan kan je overwegen om even te bellen. 

Het is bewezen dat de meeste ‘omzet’ gehaald wordt uit het opvolgen van je offertes. Benut daarom deze automatische follow-up tool door je herinneringen automatisch te laten versturen.

Start vandaag nog met aapsoftware

Werk binnen binnenkort nog efficiënter met deze nieuwe software. Je profiteert van alle nieuwe updates, zo blijf je werken met de nieuwste software en slimme extra’s!

Open je whatsapp
1
Stel je vraag
Hallo, kunnen we je sneller aan informatie helpen die je zoekt?